Šafran 3+ g

Šafran – začin koji se od davnina koristi, a zbog svog jedinstvenog mirisa i ukusa, koristi se u ishrani i dodaje neverovatnu aromu svakom jelu. Sa samo jednim gramom, možete začiniti i pripremiti od 40 do 70 različitih obroka, u zavisnosti od vrste jela.

Srpski šafran, koji je proizveden na našoj plantaži, je čist i prirodan, uzgajan bez ikakvih pesticida i herbicida i sa sertifikovanim sadnicama. Ručno je obrađivan od sadnje, pa sve do pakovanja u teglice.

Pored neverovatnih benefita po zdravlje koje vam šafran pruža, dodavanjem istog u vaš asortiman sastojaka, možete improvizovati i isprobati nova jela.

Ukoliko ste zainteresovani za poručivanje 3 ili više grama našeg šafrana, kontaktirajte nas putem telefona i email-a. Stojimo na raspolaganju za svaki vid saradnje.

Napomena: Za porudžbine od 3 ili više grama šafrana, poštarina je besplatna za kupca za celu teritoriju Republike Srbije.

Rok isporuke: 2-5 radnih dana od trenutka porudžbine

Kategorija:

Opis

O šafranu

Šafran, kao začin, je intenzivnog mirisa, blago gorkastog ukusa, a vrsni gastronomi njegovu aromu često opisuju kao metalno-medenu, sa notama trave ili sena. Njegova jedinstvena aroma određuje pikantan ukus tradicionalne španske paelje iz Valensije, italijanskog rižota, francuske riblje čorbe, indijskih slatkih soseva.

Da bi se potpuno oslobodili miris, ukus i aromatična svojstva, šafran treba ostaviti da odstoji u toploj vodi ili mleku barem 15min, a optimalno bi bilo 1-2h.