Domaće slatko od organskih jagoda i šafrana 300 g

700  rsd

Domaće slatko od organskih jagoda i šafrana, sa naše plantaže, je pravo savršenstvo za sve gurmane i ljubitelje kvalitetne hrane. Šafran ovoj kombinaciji dodaje neverovatnu aromu, kakvu morate isprobati.

Srpski šafran, koji je proizveden na našoj plantaži, je čist i prirodan, uzgajan bez ikakvih pesticida i herbicida i sa sertifikovanim sadnicama. Ručno je obrađivan od sadnje, pa sve do pakovanja u teglice.

Pored neverovatnih benefita po zdravlje koje vam šafran pruža, dodavanjem istog u vaš asortiman sastojaka, možete improvizovati i isprobati nova jela.

Napomena: Ukoliko se šalje poštom, poštarinu plaća kupac pouzećem i iznosi između 350 i 550 dinara za teritoriju Republike Srbije.

Rok isporuke: 2-5 radnih dana od trenutka porudžbine

Kategorija:

Opis

O šafranu

Šafran, kao začin, je intenzivnog mirisa, blago gorkastog ukusa, a vrsni gastronomi njegovu aromu često opisuju kao metalno-medenu, sa notama trave ili sena. Njegova jedinstvena aroma određuje pikantan ukus tradicionalne španske paelje iz Valensije, italijanskog rižota, francuske riblje čorbe, indijskih slatkih soseva. U ovom slučaju, mi smo ga isprobali u domaćem slatke, u kombinaciji sa organskom jagodom.